Články

Kategórie
 
 
 
 
 

         S príchodom jari a leta sa odporúča vymeniť gumové rohože za textilné autokoberce. V našej ponuke nájdete sadu textilných autokobercov vo vysokej kvalite z velúrového materiálu. Oživenie interiéru v podobe velúrových kobercov Vám zaistí kvalitnejší a komfortnejší zážitok z jazdy. Či už chcete zaujať svojich spolujazdcov alebo potrebujete mať pocit, že svojmu autu doprajete kvalitnú starostlivosť, v oboch prípadoch Vás ani Vaše auto nesklamú.

 

       Uskladnenie pneumatík musíme riešiť každú sezónu. Dvakrát ročne vymeniť a nasadiť tie správne. Zdanlivo jednoduchá úloha. Ako ich uskladniť tak, aby  ste ich udržali v perfektom stave čo najdlhšie? Na prvý pohľad celkom banálna záležitosť. Viete, ale ako správne uskladňovať pneumatiky, aby ste predišli rôznym poškodeniam alebo neželanému zdeformovaniu?

 

       V tomto období je dôležité chrániť sa pred vírusmi, baktériami a rôznymi inými patogénmi. No nielen chrípkové obdobia nás nútia chrániť sa pred choroboplodnými zárodkami. Sú povolania a služby, v ktorých sa znečistený vzduch ,,nenosí“. Ambulancie, kozmetické salóny, jazykové učebne, čakárne a mnoho iných priestorov s vyššou koncentráciou ľudí, ohrozujú ľudí so slabou imunitou.

 

       Gumová vanička do kufra REZAW so zvýšeným okrajom chráni interiér vášho vozidla pred znečistením a poškodením. Je vyrobená z kvalitných a odolných materiálov bez zápachu. Vanička je prispôsobená na presný typ vozidla.

 

          Gumené autorohože REZAW so zvýšeným okrajom 3cm chránia interiér vášho vozidla pred poškodením a znečistením. Sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré sú bez zápachu. Rohože sú prispôsobené na presný typ vozidla.

 

       Kalibrácia je kontrolne-optimalizačné proces konfigurující softvér alkohor testera. Každý alkohol tester podlieha bežnému opotrebeniu, preto po určitej dobe prestáva ukazovať správne. Preto tieto zariadenia vyžadujú pravidelnú kalibráciu, teda opätovné nastavenie vzorových údajov.

                                                                                                         

 

       Základné delenie je podľa typu čidla. Tieto sú buď základné s polovodičovým čidlom alebo pokročilých detektory s Fuel cell senzorom. V posledných rokoch došlo k významnej zmene v oblasti Fuel cell testerov. Výrobcovia, ktorí sa doteraz zaoberali výrobou iba polovodičových alkohol testerov, začali vo veľkých sériách vyrábať aj testery s Fuel cell (elektrochemickým senzorom). Hromadná výroba vždy prináša zníženie ceny, a tak sa testery s touto technológiou stali cenovo dostupné. Obe technológie sa však výrazne líšia.

                                                                              

 

 

     Nástupné prahy dverí patria medzi časti vozidla, ktorú sú vo vyššej miere vystavené riziku poškodenia. Či už je to od topánok, nečistôt, skôr či neskôr sa nejaký ten škrabanec či preliačenie v týchto častiach objaví. Bočné nášľapy sú veľmi účinná a dobre vyzerajúca úprava, ktorá vás starostí o tieto časti auta spoľahlivo zbaví.

 

     Ak si chceš v aute zabezpečiť dostatočný prísun čerstvého vzduchu, deflektory bočných okien sú tým správnym riešením. Zídu sa ti v každom ročnom období a vďaka nim si užiješ výrazne pohodlnejšiu jazdu.

 

     Zvoliť si textilné autokoberce alebo gumové autorohože ? Jedno aj druhé ma svoje výhody a nevýhody. Teraz sa vám pokúsime opísať ich rozdiely pre jednoduchšie rozhodovanie, pretože ako sa vraví sto ľudí sto chutí a je veľmi dôležité si na základe potrieb každého z nás zvoliť tu najlepšiu možnosť.

  

 

     Jednou z dôležitých súčasti automobilu je aj batožinový priestor o ktorý sa treba starať rovnako ako o iné časti vozidla. Hlavne ak tento batožinový priestor aktívne používame na pracovne účely a presun materiálu, ktorý by mohol zašpiniť čalúnenie alebo sa v kufri rozliať. Avšak zašpiniť sa môže aj z bežných nákupov alebo špinavých vecí. Práve vaničky do kufra sú skvelý praktický doplnok, ktorý zabezpečí ochranu pred týmito nástrahami a chráni váš automobil pred zbytočným poškodením alebo znečistením.

 

 

     Kryty na prednú kapotu sú štýlovým a veľmi účinným riešením. Výrobca dbá na výber kvalitných a preverených materiálov, ktorý spĺňa tie najprísnejšie štandardy. Presné tvarovanie zabezpečuje jednoduchú montáž, kompatibilitu a najmä maximálnu účinnosť. Keďže tento prvok je vždy určený pre konkrétny model, je zaručené, že bude presne kopírovať tvar kapoty Vášho automobilu, stačí si len správne vybrať.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia